MareGroep en Servicepunt Werk gaan samen verder als Provalu

Meerwaarde door werk

Ik ben werkgever

Op zoek naar een werknemer binnen uw bedrijf
of wilt u werk uitbesteden?

Door te kiezen voor MareGroep, kiest u ervoor om medewerkers die anders langs de zijlijn zouden staan, aan werk te helpen en te laten participeren in de samenleving. U draagt daarnaast bij aan hun ontwikkeling, wat resulteert in grotere kansen om werk te vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Samenwerken met MareGroep levert dus niet alleen bedrijfsmatig, maar ook sociaal gezien vele voordelen voor alle betrokken partijen op. 

MareGroep werkt!

Met ruim 5500 m2 aan productieruimte, geavanceerde apparatuur, efficiënte productielijnen en zo’n 300 gemotiveerde productiemedewerkers hebben wij alles in huis om uw productiewerk snel en zorgvuldig uit te voeren. Of het nu gaat om inpakwerk of specialistische elektrotechniek: MareGroep werkt!

Behalve productiewerk leveren wij ook diensten als postbezorging, schoonmaak en groenonderhoud. Vele scholen, woningbouwverenigingen en Gemeenten in de regio gingen u al voor en maken al jaren naar volle tevredenheid gebruik van onze diensten.

Bent u op zoek naar personeel binnen uw bedrijf? Ook dan bent u bij MareGroep aan het juiste adres. Wij detacheerden al velen naar werk binnen scholen, bedrijven en gemeenten in functies als winkelbediende, magazijnmedewerker, beheer parkeergarage en conciërge. 

Interesse? Erik Don staat u graag te woord via accountmanagers_pd@maregroep.nl of 06-10922090.


Volg ons op social media

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Nijverheidsweg 22  •  2215MH Voorhout
Postbus 43  •  2215ZG Voorhout

T. 0252 - 262100
F. 0252 - 262111